Termeni legaliWebsite-ul www.asociatiatiberius.ro precum si domeniul de Internet asociatiatiberius.ro sunt proprietatea Asociatiei T.B.E.R.I.U.S. care este si Administratorul site-ului.

Pentru utilizarea site-ului www.sinvi.ro este necesara acceptarea in totalitate a Termenilor legali de mai jos. Continuarea navigarii pe acest site presupune acceptarea in totalitate a Termenilor legali.

Site-ul www.asociatiatiberius.ro se doreste a fi o sursa de informare in mediul electronic si un instrument al Asociatiei T.B.E.R.I.U.S., menit sa contribuie la atingerea obiectivelor specifice activitatii acesteia.

Administratorul depune toate eforturile pentru a prezenta informatiile intr-un mod cat mai corect si concis. Cu toate acestea, Administratorul nu poate fi facut responsabil sub nici o forma de inadvertente sau informatii eronate provenite din terte surse. De asemenea, Administratorul nu poate fi facut responsabil pentru continutul altor site-uri web catre care face trimiteri.

Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand continutul site-ului fara o notificare prealabila.

Continutul website-lui www.asociatiatiberius.ro este protejat de legile dreptului de autor. Toate drepturile apartin Asociatiei T.B.E.R.I.U.S. Toate materialele publicate pe site (incluzand dar fara limitari articolele, textele, documentele, imaginile statice sau in miscare, logo-urile si design-ul),  sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise publicate si/sau republicate, fara acordul scris al Asociatiei T.B.E.R.I.U.S. Este interzisa modificarea continutului paginilor site-ului, precum si copierea, distribuirea, transmiterea, publicarea, reproducerea, realizarea de creatii derivate din orice informatie sau serviciu obtinut de pe sau prin intermediul site-ului www.asociatiatiberius.ro.
Cu toate acestea, este posibila descarcarea sau copierea unor materiale disponibile in acest sens in sectiuni specifice si insotite de instructiuni explicite.

Pentru orice intrebare sau solicitare de utilizare a materialelor de pe acest site ne puteti contacta la adresa de e-mail office@nullasociatiatiberius.ro, sau utilizand una din modalitatile puse la dispozitie in sectiunea Contact.

Pentru a raspunde intrebarilor utilizatorilor si pentru a obtine date referitoare la accesul pe site-ul nostru, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi adresa de e-mail si numarul de telefon. Administratorul depune toate eforturile si asigura toate conditiile tehnive posibile pentru pastrarea in siguranta a acestor date. Informatiile cu caracter personal nu vor fi distribuite cu buna stiinta tertilor, cu exceptia cazurilor in care aceste date sunt solicitate de organisme ale Statului Roman, in baza unuor temeiuri legale.
Asociatia T.B.E.R.I.U.S. este exonerata de orice raspundere legala in cazuri de forta majora, cand conditiile pastrarii in siguranta a acestor date nu mai pot fi asigurate din motive independente de vointa Administratorului.

Asociatia T.B.E.R.I.U.S. isi rezerva dreptul de a utiliza datele cu caracter personal in vederea bunei desfasurari a activitatilor specifice si in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora cu modificarile ulterioare, oferind utilizatorului site-ului dreptul de informare si acces la date, dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal, dreptul de opozitie la colectarea, stocarea si prelucrarea acestor date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, precum si caile legale de exercitare ale acestora.
Datele cu caracter personal si in special informatiile de contact, pot fi utilizate pentru trimiterea de newsletter-e, informari, sondaje de opinie, colectarea de statistici, atat direct de catre membrii Asociatiei T.B.E.R.I.U.S., cat si de catre parteneri si colaboratori.

Asociatia T.B.E.R.I.U.S. se obliga sa asigure confidentialitatea vizitatorilor site-ului sau. Nu vor fi transmise catre terti nici un fel de informatii cu caracter personal, exceptie facand tertii parteneri care asigura buna functionare a acestui site.
Pot fi furnizate catre terte persoane sau institutii, atat informatii de ordin general, trafic pe site, cat si alte informatii statistice care nu contin date cu caracter personal.