Doneaza bunuriSe intampla ca toti sa avem acasa bunuri de care nu mai avem nevoie, dar functionale. Se inmpla ca si companiile sa aiba bunuri care trebuiesc casate dar care noua ne pot fi folos. Apoi, se mai intampla sa ai prea multe lucruri si poate ca este momentul sa faci putina ordine. Poate ai haine care s-au demodat sau pur si simplu nu vrei sa le mai imbraci, poate ai borcane cu muraturi de anul trecut, poate incaltaminte pe care nu o mai porti sau un calculator mai vechi.

Orice poate fi refolosit atata timp cat se afla in niste conditii decente de functionare, uzura sau perisabilitate. Cineva poate avea nevoie de un lucru pe care in mod normal l-ai arunca. Poate un om nu are o haine, poate un tanar care invata tanjeste dupa un calculator, poate cineva nu are ce manca atunci cand arunci surplusul de alimente. Poate? Nu, mai mult ca sigur!

In cadrul campaniilor noastre de ajutorare a celor saraci avem nevoie de astfel de bunuri. Avem nevoie si de orice poate fi folosit in cadru evenimentelor si in special al celor organizate pentru copii. Poti ajuta in astfel de cazuri cu alimente pentru gustari, cu articole de birotica si papetarie, cu jucarii si articole sportive si cu multe altele.

Fie ca esti persoana fizica, fie ca reprezinti o tipografie, o editura, un restaurant, o cabana la munte, un sofer caruia ii sta bine pe sosea, ne poti ajuta sa ne desfasuram activitatile fie benevol si gratuit, fie in baza unui contract de sponsorizare legal.

Si daca iti face placere sa ne ajuti, iti stam la dispozitie oricand cu informatii. Te asteptam cu drag sa ne fii sprijin, sponsor sau donator si chiar sa participi la evenimantele noastre in calitate de partener, donand din timpul tau.

Echipa T.I.B.E.R.I.U.S