Poti dona pentru constructia Centrului Tiberius destinat gazduirii copiilor orfani, in contul dedicat al Asociatiei T.I.B.E.R.I.U.S deschis la Banca Transilvania, RO15BTRLRONCRT0369724102

Doneaza baniDe ce sa ajuti financiar?

Atat inainte de constituirea asociatiei cat si de acum inainte, am avut, avem si vom avea o multime de proiecte frumoase si campanii umanitare menite sa vina in sprijinul celor aflati in nevoi, al copiilor, familiilor si comunitatilor defavorizate, al copiilor si tinerilor institutionalizati, sa aduca o schimbare in societatea romaneasca, sa asigure un viitor csoare celor care datorita unor conjuncturi nefaste si fara vointa lor sunt incapabili sa paseasca cu incredere in viata.

Asociatia noastra este o organizatie neguvernamentala si non-profit, singurul mod de finantare fiind in momentul de fata donatiile si sponsorizarile. De aceea, fie ca esti persoana fizica, fie ca reprezinti o entitate juridica, ne poti ajuta cu orice suma de bani in beneficiul desfasurarii activitatilor specifice si te asiguram de buna gestionare a fondurilor si de de intreaga trasparenta in utilizarea acestora.

Cum poti ajuta financiar?

Doneaza in contul asociatiei Poti dona orice suma doresti in unul din conturile asociatiei deschise la Banca Transilvania, cod Swift BTRLROBU, cod Bic BTRL:
Cont in RON: RO42BTRLRONCRT0369724101
Cont in EUR: RO89BTRLEURCRT0369724101

Directioneaza 2% din impozitDaca esti angajat, poti directiona conform legii 2% din impozitul pe venit datorat in anul precedent, prin completarea Formularului ANAF 230 (click). Formularul completat se depune la Administratia Financiara de care apartii pana la data de 25 Mai anul curent, sau ni-l poti trimite si il depunem noi pentru tine. Nu te costa nimic si sunt bani pe care oricum angajatorul ii vireaza la bugetul statului. De ce sa-i dai statului cand ne poti ajuta sa facem lucruri bune pentru societate?

Daca desfasori o activitate independenta, o meserie liberala, daca esti Persoana Fizica Autorizata, medic, avocat, IT-ist, poti de asemenea sa instruiesti statul sa directioneze 2% din impozitul pe venit datorat pentru anul precedent catre asociatia noastra, completand Formularul 200 ANAF (click). Formularul completat se depune la Administratia Financiara de care apartii pana la data de 25 Mai anul curent, sau ni-l poti trimite si il depunem noi pentru tine. Oricum acei bani ar ajunge la bugetul statului si nu suntem convinsi ca sunt utilizati in mod corect. Nu vrei astfel sa ajuti organizatia noastra?

Poti dona de asemenea prin serviciu international PayPal. Nici nu este nevoie sa-ti faci cont, trebuie doar sa apesi butonul „Donate” aflat in paginile site-ului sau cel de mai jos si sa urmezi instructiunile. Este simplu, informatiile tale personale nu ajung la noi iar transferul este securizat dupa cele mai inalte standarde.

Sponsorizeaza 20% din impozitul pe profit Daca reprezinti o companie, poti oferi o sponsorizare in baza legii sponsorizarii 32/1994 cu modificarile ulterioare de maxim 20% din impozitul pe profit datorat pentru anul precedent si in limita a 0.5% din cifra de afaceri. Sunt bani care altfel intra la bugetul staului dar care pe noi ne pot ajuta in atingerea obiectivelor si in desfasurarea activitatilor curente, a campaniilor, proiectelor si evenimentelor frumoase facute de oameni pentru oameni. Actul sponsorizarii se incheie intre parti in baza unui contract redactat in termenii legii si are valoare juridica in forma neautentica.
Sponsorizarea poate fi facuta oricand in timpul anului fiscal in baza estimarilor de profit si nu este un lucru grav daca la incheierea bilantului constati ca ai sponsorizat o suma mai mare decat prevede legea; ai la dispozitie o perioada de 7 ani in care poti regla corespunzator balanta contabila.