Vreau sa fiu voluntarVoluntariatul este o activitate neremunerata desfasurata in folosul comunitatii, atat constant cat si ocazional. Chiar daca nu obtii beneficii materiale, satisfactia ca faci lucruri frumoase pentru comunitate poate insemna mult, atat pentru tine cat si pentru cei din jur. Mai mult, conform noii legislatii voluntariatul este considerat experienta in munca daca activitatile desfasurate sunt conforme pregatirii profesionale si din ce in ce mai multi angajatori tin cont de acest aspect. Mai precis, chiar daca esti tanar si nu ai experienta profesionala, o poti dobandi in cadrul unor programe de voluntariat si fii convins ca te va ajuta atunci cand te vei angaja.

In cadrul proiectelor, campaniilor si evenimentelor sustinute de asociatia noastra avem nevoie constant de voluntari, atat permanenti, cat si ocazionali. Spre exemplu poti fi insotitor si supraveghetor pentru copii, poti desfasura activitati de colectare de fonduri, poti scrie si corecta articole, poti face fotografii la evenimente, poti sa ne fii contabil, jurist, avocat, educator, mentor, medic, psiholog si multe altele.

Intotdeauna efortul tau va fi apreciat de Asociatia T.I.B.E.R.I.U.S, si va fi rasplatit dupa caz cu diplome, certificate de voluntar si de ce nu, surprize placute. Nu in ultimul rand, voluntarii permanenti beneficiaza de contract legal de voluntariat.

Sa nu mai spunem ca poti veni si cu propriile idei de proiecte pe care poate pana acum nu ai reusit sa le pui in practica.

Te asteptam cu drag, cu CV-ul si cu scrisoarea de intentie pe adresa de e-mail office@nullasociatiatiberius.ro