Pe data de 19 Decembrie 2019 am făcut fericiți 1700 de copii din medii defavorizate și din centre de plasament, în cadrul CELUI MAI MARE EVENIMENT DIN ȚARĂ dedicat exclusiv lor!
„Steluțe pentru îngeri” este un eveniment dedicat copiilor din medii defavorizate și visul meu de acum 6 ani. Un vis în care am crezut cu toată ființa mea și care a crescut frumos de la an la an, până în punctul în care viziunea mea a prins viață. Ceea ce am reușit să realizez alături de DaddyCool.ro și Fundația ”O lume mai buna” la Circul Metropolitan Bucuresti am visat încă de la prima ediție, în anul 2014. Ei bine, visele chiar devin realitate, atunci când muncești pentru asta și nu încetezi să crezi în tine.
Să văd 1700 de copii fericiți în arena circului a fost pentru mine doza de energie care mă va alimenta pentru tot anul 2020 și mă va ajuta să duc la bun sfârșit tot ce am plănuit să fac bine pentru copiii mai puțin norocoși.