Pe 16 noiembrie Asociația TIBERIUS a susținut conferința națională despre proiectul LeaveCare-LiveLife Erasmus+ Am fost oaspeții Consiliului Tinerilor Instituționalizați la Summitul Național de Protecția Copilului și Adopție la Universitatea de Construcții și Inginerie din Tei, București. Am vorbit timp de 2 ore despre CareLeavers (tinerii post-protecție) și problemele lor în România cu 90 participanți, 40 specialiști, directori și jurnaliști, ONG-uri și 50 tineri din sistemul de protecție. Ideile noastre au fost difuzate de Televiziunea Națională TVR și Radio Național. Am avut o prezentare a proiectului și a rezultatelor, dar și o dezbatere interesantă. Au participat reprezentanți din 24 județe din întreaga țară, lucrători în domeniul protecției copilului și tineri din sistem. Am lansat și platforma europeană și i-am invitat pe toți să se alăture forumului. Următorul pas este la Bruxelles. VĂ MULȚUMIM TUTUROR!