Educație, formare și excelență. Trei cuvinte care sunt strâns legate de categoria socială printre cele mai defavorizate. Copiii și tinerii din centrele de plasament. De acestea au avut parte copiii și tinerii care au participat la tabăra TIBERIUS ajunsă la ediția a IV-a și organizată anul acesta la Eforie Nord în perioada 1-5 Septembrie. E dificil pentru un copil să supraviețuiască după ce părăsește sistemul de protecție. Cu mici excepții, unii reușesc. Cei mai mulți nu. Astfel de tabere le dau curaj în propriile forțe, îi învață să fie mai responsabili, mai atenți, să lucreze în echipă și cel mai important să fie pregătiți pentru viață. Astfel de proiecte se fac foarte rar, deși ele ar trebui să fie realizate permanent. Din păcate putini știu cât de vitale sunt astfel de acțiuni pentru acești copii care nu au decât vina de a se fi născut. Proiectul de anul acesta a prins viață datorită Auchan, Edenred Romania, HL Display, G2 Travel Bucharest, Jasmine TRAVEL și Benefit și tuturor persoanelor fizice care au donat. Dumnezeu e mare și le va Răsplăti tuturor înzecit. Mulțumim că datorită dumneavoastră copiii din orfelinate NU SUNT SINGURI.

TABARA TIBERIUS - EDUCATIE, FORMARE SI SOCIETATE EDITIA IV