Share
Tiberiu Antipa
este unul dintre acei tineri care te molipsesc total cu energia lor continuă și cu dorința de a face bine oamenilor din jur.
A fost abandonat încă de la naștere, iar vreme de 22 de ani nu și-a cunoscut nici măcar o dată mama sau vreo rudă. Deși a crescut în centre de plasament, acest lucru nu l-a oprit să-și depăsească condiția și să lupte pentru copiii care acum trec prin toate suferințele pe care le-a întâmpinat el.
Vin către voi cu o poveste demnă de a inspira pe mulți, din partea unui copil căruia nu i s-au dat prea multe șanse, iar acum este voluntar, director de ONG la
Asociaţia Tiberius
și luptă de 6 ani să facă lumea din jurul lui un loc mai bun.
Descoperiți-i povestea incredibilă și dați mai departe acest exemplu viu că, indiferent cât de crudă e soarta unora, viața bate filmul.
De asemenea, vă invit să descoperiți voluntariatul prin ochii noului meu proiect, ACADEMIA DE VOLUNTARIAT, cu ajutorul căruia vă prezint oameni care ne vor preda o lecție frumoasă de empatie, de ajutor necondiționat, de bunătate. Oameni care luptă să facă lumea din jurul lor un loc un pic mai bun și merită aplaudați la scenă deschisă pentru acest lucru. Dacă știți pe cineva, nu ezitați să-mi dați de veste!