Marti,12 Decembrie , s-a desfășurat evenimentul „Stelute pentru ingeri” ajuns la editia a- IV-a ,organizat de Asociatie T.I.B.E.R.I.U.S și Fundația #ChristianHope, care au reușit să readucă ,pentru câteva ore, zâmbetul pe chipul a unui număr de peste 150 de copii, proveniți atât din centre de plasament aflate în București cât și din familii defavorizate.

Moș Crăciun a trecut pe la fiecare în parte și nu a plecat fără să le lase câte un #cadou acestor copii minunați . Copiii s-au bucurat de un frumos spectacol oferit de „Gasca Zurli”. Fiecare cadou a fost înmânat, însă, doar după ce a fost câștigat prin recitarea unei scurte poezii sau cântarea unui colind.

Mulțumim Mirelei Retegan ,fondator „Gasca Zurli” ,care a răspuns promt cererii noastre și a fost alături de noi la evenimentul dedicat acestor copii.
Mulțumim Hotel Caro care ne-a pus la dispoziție acest spațiu minunat.
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la fericirea tuturor copiilor participanți la acest spectacol:Christian Tour, Memento Bus – cei care au asigurat transportul până la locul de joacă și Benefit Online,HL Display.
Mulțumim tuturor celor care ați fost alături de noi pentru a aduce zâmbete pe chipurile acestor copiii minunați!
#HotelCaro
#GascaZurli