Marti,12 Decembrie , s-a derulat evenimentul „Stelute pentru ingeri” ajuns la editia IV ,organizat de Asociatie Tiberius si Fundatia #ChristianHope ,care au reușit să readucă ,pentru câteva ore, zâmbetul pe chipul celor peste 150 de copii, proveniți din centre de plasament aflate în București și din familii defavorizate.

Moș Crăciun a trecut pe la fiecare în parte și nu a plecat fără să le lase câte un #cadou. Copiii s-au bucurat de un frumos spectacol oferit de Gasca Zurli. Fiecare cadou a fost înmânat, însă, doar după ce a fost răscumpărat prin recitarea unei scurte poezii sau cântarea unui colind.

Mulțumim Mirelei Retegan ,fondator Gasca Zurli ,care a răspuns pozitiv cererii noastre și a fost alături de noi la evenimentul dedicat copiilor din centrele de plasament!
Mulțumim Hotel Caro care ne-a pus la dispoziție acest spațiu minunat.
Mulțumim tuturor celor care au contribuit la fericirea copiilor si amintim:Christian Tour, Memento Bus – cei care au asigurat transportul până la locul de joacă și Benefit Online,HL Display.
Mulțumim tuturor care ați fost alături de noi pentru a aduce zâmbete pe chipurile acestor copiii minunați!
#HotelCaro
#GascaZurli