Share

O scurtă prezentare!

Zilele toride ale verii au plecat și frigul își face simțită prezența în viața noastră. Dar pe cine afectează cel mai mult această schimbare a vremii, dacă nu de persoanele ce decid, dintr-un motiv sau altul, să își duc viața pe stradă? Neobservați de ceilalți oameni, ei preferă să sufere în neștire și să suporte cu greu temperaturile foarte scăzute din ultima vreme. Încercăm să îi ajutăm cum putem. Nu vom schimba multe în viața lor, dar în schimb dorim să le aducem o bucurie, măcar o dată pe săptămână. Pornim proiectul „O masă caldă”, oraganizat de Asociația T.I.B.E.R.I.U.S, în parteneriat cu „Fundația Christian Hope”
Vom găti în fiecare vineri din ferite preparate ce vor fi împărțite  oamenilor străzi. Vă invităm astfel să vă alăturați ideii noastre. Cel puțin o dată pe săptămână putem oferi o mică bucurie celor uitați!

O îmbrățișare drept mulțumire

Spre stupoarea mea, zilele trecute, m-a îmbrățișatun om al străzii și-ar fi dorit să fi rămas mai mult timp în brațele mele..poate că era cel mai cald loc în care s-a simțit cel mai bine, poate cel mai sigur…poate singurul..viața trăită pe străzi este o cruzime…cruzimea societății în care 80% din copiii crescuți în orfelinate nu au loc, statul îi simte ca pe o povară. 80% dintre copiii crescuți în centrele de plasament ajung în stradă sau în pușcării. Lupta pentru ei este infinit de grea pentru că ajung să bată la porți închise…și, cum spun de multe ori, mă dau pe ușa afară și intru pe geam până când reușesc. 
Azi, sunt aici să schimb cât mai multe destine, să ajut, să încălzesc un suflet, să alin o durere și doresc să  lupt până la cel din urmă ceas al meu, pentru că acesta este scopul meu de acum înainte. 
Ps: Femeia care m-a îmbrățișat, este o femeie a străzii, trăiește în zona Gării de Nord, unde am împărțit mâncare caldă. M-a îmbrățișat drept mulțumire…acești oameni îsi vor aminti mereu ceea ce facem pentru ei.

Mulțumim tuturor donatorilor și voluntarilor!
Fiți în continuare alături de ei!
Împreună spre un viitor mai bun!
#asociatiatiberius