Încercăm să cuprindem în  descrierea de mai jos, tabăra noastră de vară în ordinea  evenimentelor :

• – Afișul de promovare al taberei

• –  Prima zi și primele poze

•  Iată primele poze de la mare. Ne bucurăm de soare, de nisip și bineînțeles de mare împreună cu farmecul ei. Ne simțim bine împreună și ne bucurăm de o vacanță minunată. Vă prezentăm doar câteva ipostaze din prima și cea de-a doua zi de la Eforie Nord. Nimic nu se compară cu zâmbetul unui copil care se simte fericit și care pentru trei zile petrece o vacanță de vis. Ținem să mulțumim tuturor sponsorilor,  și nu în ultimul rând gazdei noastre „Club Dunarea”.
  • –  A doua zi de tabără

• A doua zi de tabară s-a incheiat în compania circului „Toredo” care ne-a bucurat cu un spectacol fascinant. În cadrul spectacului și-a făcut apariția de tot felul de clovni, acrobați, muzicieni și jongleuri  ce au reușit să compună rețeta perfectă a unei seri de excepție. Cei mici au râs, dar totodată au simțit și  emoțiile împreună cu cei din arena circului, și pe care au avut ocazia să-i salute la finalul spectacolului. O seară magică la malul mării!
  • –  Momente de final de tabără

• Tabăra noastră a ajuns în momentul în care trebuie să ne luăm rămas bun! Emoții, gânduri bune și speranța revederii, se observa în ochii fiecarui copil. Ultimele gânduri legate de această tabără sunt prezentate într-un mic clip atașat mai jos. De asemenea mulțumim tuturor celor ce au susținut această activitate de la malul mării. Sperăm că am reușit să vă transmitem și vouă din emoțiile și bucuriile trăite în această mini aventură.   Rămas bun, Tabără dragă!

Tabara noastra a ajuns in momentul in care sa ne luam Ramas Bun! Emotii, ganduri bune si speranta revederii, toate aceste in clipa in care putem spune ca am trait Magia Marii. Este ultima noastra marturie din aceasta tabara, un videoclip dedicat voua, tuturor celor care ati transformat Magia in realitate, oameni dragi va multumim! Speram sa putem transmite o parte din emotii, o parte din sufletul nostru, pentru ca fiecare a avut ceva sa va transmita odata cu impresiile din aceasta aventura. Cu mic cu mare, in cuvinte mai bine ticluite sau doar printr-o simpla exclamatie va anuntam ca ne-a placut mult si ca ne despartim de mare cu amintiri si ganduri bune! Ramas bun, Tabara draga!

Publicată de Tiberiu Antipa pe Vineri, 1 Septembrie 2017

• – Drumul  către casă

• Suntem în drum spre București.
    Aducem mulțumiri încă o dată tutuor celor  care au sprijinit această  tabără de la mare, unde de s-a făcut posibilă participarea unui număr de 22 de copii atât din centrele de plasament cât și din familiile defavorizate.
    #MementoBus
    #ChristianTour