Încercăm să descriem tabăra noastră de vara în ordinea  evenimentelor de atunci

• – Afișul de promovarea al taberei

• –  Prima zi și primele poze

• Primele poze de la mare.Ne bucurăm de soare,de nisip și bineînțeles de mare și farmecul ei. Ne simțim bine împreuna și ne bucurăm de o vacanță minunată.Vă arătăm doar câteva ipostaze din prima și cea de-a doua zi la Eforie Nord. Nimic nu se compară cu zâmbetul unui copil care se simte fericit și care pentru trei zile petrece o vacanță de vis.Nu uităm să mulțumim sponsorilor, persoanelor fizice și gazdei noastre Club Dunarea.
  • –  A doua zi de tabără

• A doua zi de tabară s-a incheiat în compania circului Toredo care ne-a bucurat cu un spectacol fascinant. Clovni, acrobați, muzicieni și jongleuri au compus rețeta unei seri minunate.Cei mici au răs, dar au avut și emoții împreună cu cei din arenă, pe care au avut ocazia să-i salute personal la final.O seara magică la malul mării!
  • –  Momente de final de tabără

• Tabăra noastră a ajuns în momentul în care să ne luăm Rămas Bun! Emoții, gânduri bune și speranța revederii, toate aceste în clipa în care putem spune că am trăit Magia Mării. Este ultima noastră mărturie din această tabără, un videoclip dedicat vouă, tuturor celor care ați transformat Magia în realitate, oameni dragi vă multumim! Sperăm să putem transmite o parte din emoții, o parte din sufletul nostru, pentru că fiecare a avut ceva să vă transmită, odată cu impresiile din această aventura. Cu mic cu mare, în cuvinte mai bine ticluite sau doar printr-o simplă exclamație vă anuntăm că ne-a plăcut mult și că ne despărțim de mare cu amintiri și gânduri bune! Rămas bun, Tabără dragă!

Tabara noastra a ajuns in momentul in care sa ne luam Ramas Bun! Emotii, ganduri bune si speranta revederii, toate aceste in clipa in care putem spune ca am trait Magia Marii. Este ultima noastra marturie din aceasta tabara, un videoclip dedicat voua, tuturor celor care ati transformat Magia in realitate, oameni dragi va multumim! Speram sa putem transmite o parte din emotii, o parte din sufletul nostru, pentru ca fiecare a avut ceva sa va transmita odata cu impresiile din aceasta aventura. Cu mic cu mare, in cuvinte mai bine ticluite sau doar printr-o simpla exclamatie va anuntam ca ne-a placut mult si ca ne despartim de mare cu amintiri si ganduri bune! Ramas bun, Tabara draga!

Publicată de Tiberiu Antipa pe Vineri, 1 Septembrie 2017

• – Drumul  de întoarcere

• Suntem in drum spre București.
    Mulțumim tuturor care au sprijinit tabăra la mare unde de care au avut parte 22 de copii din centrele de plasament și familii defavorizate.
    #MementoBus
    #ChristianTour