Un eveniment de mare anvergură!
Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine la lansarea Asociației T.I.B.E.R.I.U.S cât și la lansarea carții „Confesiunile unui orfan”.

Asociația își propune să aducă în prim plan problemele celor abandonați de familie în grija unor instituții și să le ofere sprijin în construirea unui viitor pe cont propriu. Cartea reprezintă o culegere de amintiri, ce surprinde drumul maturizării copilului lăsat fără ocrotire și dragoste părintească într-o oarecare instituție și care încearcă să-și găsească sprijin, modele și  totodată să își construiască imaginea unei familii în mintea sa. Atât asociația cât și cartea sunt în strânsă legătură, având drept  scop facerea de bine,  prezentând diverse propuneri menționate de însuși autor, venind astfel într-ajutorul  celor care trăiesc suferința asemeni lui.
De asemenea doresc să-mi exprim  și recunoștinta față de toți sponsorii ce  au contribuit la desfășurarea și susținerea acestui eveniment: Hotel Caro     (asiguarea  spațiului în vederea desfășurarea evenimentului), Garanty Credite de Consum și HL Display ( aport la tipărirea cărții).
Nu în ultimul rând țin să mulțumesc și  celorlalți parteneri: Christian Tour, Divertiland Playland, ZspotMedia, Loka Lounge și nu numai!

Consider că a fost o seară plină de senzațional și de care, cu siguranță, ne vom putea aminti mult timp de acum înainte.

Ne propunem, ca în viitorul cât mai apropiat  să realizăm multe lucruri în vederea educării și dezvoltării personale a tuturor copiilor ce se află în diferite situații precare.