Image may contain: 5 people, people smiling, people standing, shoes, basketball court and indoor
Poveşti şi destine

Astazi sa desfasurat editia a-III-a a conferintei „Povesti si destine” proiect al Asociatiei TIBERIUS si Asociatia JUNII la Colegiul National de Arte „Dinu LIpatti”.
Am avut parte de momente unice, tineri elevi au interactionat cu spekeri nostri.
Multimim Conducerii Colegiului National ‘Dinu Lipatti”.
Sponsorului nostru oficial #HL-Optimizarea Spatiului de Vanzare.

Iată și o scurtă prezentare a proiectului în ansamblu –

Dragi prieteni,

Asociația T.I.B.E.R.I.U.S. se află în mijlocul unuia dintre cele mai frumoase evenimente de tineret organizate în România.

„Poveşti şi destine”, un concept de succes care are scop principal informarea copiilor și tinerilor din afara sistemului de protecție specială cu privire la modul în care îi pot susține și înțelege pe copiii și tinerii aflați în centrele de plasament, se află în plină desfășurare și se bucură de un real succes.

Proiectul are două direcții de implementare:

1. O serie de conferințe organizate în diferite instituții de învățământ gimnazial sau liceal în diferite județe al țării.
2. Asigurarea de cursuri de formare profesională pentru tinerii instituționalizați. Cursurile sunt organizate în funcție de capacitatea și pregătirea tânărului, după criterii stabilite de profesioniști în domeniul protecției sociale.

Președintele asociației T.I.B.E.R.I.U.S., Tiberiu Antipa, dorește să transmită un mesaj în care vă roagă să susțineți proiectul: „Sunt foarte fericit de rezultatele excepționale ale proiectului și dorim să continuăm. Este foarte important ca tinerii din afara sistemului să înțeleagă că este nevoie ca ei să-i înțeleagă și să-i spirijine pe cei din centrele de plasament. Și mărturisesc cu bucurie că sunt schimbări pozitive. Proiectul are nevoie de sprijinul românilor și mă bucură faptul că societatea se implică”, spune Tiberiu Antipa.

Pentru a derula acest proiect este nevoie de sprijinul financiar din partea dumneavoastră, a publicului! Aşteptăm colaboratori şi parteneri.

Image may contain: 8 people, people standing, shoes and indoor

Conturile asociaţiei unde se pot face donaţii sunt: RO88RNCB0091150826720001, pentru donații în lei, RO61RNCB009115082672002, pentru donații în euro”,
Pe Tiberiu îl puteți contacta oricând la numărul de telefon (0720) 442 826 sau la e-mail-ul: asociatiatiberius@nullyahoo.com.

Foștii tineri instituționalizați Vișinel Balan, Lajos Kristof, Florin Ciobanu, Virgil Balan, Costel Căldăraru, Marin Cristian, Gabriel Ciobotaru și Ionuț Ursu au susținut deja prelegeri în faţa copiilor din Școala Nr. 1 „Sfinții Voievozi” din București, Colegiul Tehnic „Mircea cel Bătrân” și „Colegiul National de Arte „Dinu Lipatti”.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu mare drag!

Cu deosebită considerație,
Echipa Asociației T.I.B.E.R.I.U.S.

Reflectarea proiectului în presă

POVEŞTI ŞI DESTINE. Vieţile tinerilor din centrele de plasament care au reuşit să-şi depăşească condiţia, aduse în faţa publicului