Tabara la mare 2016Tabara organizata de noi, in perioada 24-26 iulie 2016 la Eforie-Sud a avut un real succes, datorita implicari celor 6 beneficiari cu rezultate deosebite la invatatura, partenerilor si sponsorilor.

Putem spune ca ceea ce ne-am propus am realizat, am reusit sa obtinem o tabara cu cazare si masa, am reusit sa obtinem transport din partea DGASPC sector 1 Bucuresti, am reusit sa avem un training de succes prin partenerul de incredere Asociatia JUNII cu concursul lui Florin Ciobanu, si am avut activitati recreative pe plaja.

Copii au invatat sa socializeze, sa se cunoasca mai bine, sa identifice resurse, au invatat sa recunoasca munca semenilor.

Multumim in mod special DGASPC sector 1, Asociatiei JUNII, sponsorilor care au avut increderea si speranta ca totul va merge bine.

Nota: Prin conventia de colaborare incheiata cu DGASPC sector 1 Bucuresti, nu avem permisiunea de publica fotografii cu beneficiarii din centru.

Galerie foto