Asociatia T.I.B.E.R.I.U.S isi face simtita prezenta online prin lansarea website-ului www.asociatiatiberius.roEi bine, am infiintat asociatia si chiar daca sunt destui oameni care cunosc activitatile noastre de pana acum, ne-am gandit ca este momentul pentru o promovare oficiala, cu un nume, o marca, o imagine. Si cum cel mai facil si mai putin costisitor mod de a face acet lucru este prezenta in mediul online, ne-am gandit sa construim acest website prin care sa ne promovam imaginea, valorile si lucrurile frumoase pe care le facem.

Intrebari… cine, cum, de unde, cat costa, toate si-au gasit raspuns cand l-am contactat pe Adrian Nicolescu, Vicepresedintele Fundatiei SinVi si Administrator al portalului umanitar Imparte.ro. Experienta lui in web design, administrare tehnica si securitate, dar si in legislatie, drepturi de autor si comunicare, si-a spus cuvantul. Tehnic, am batut palma. A ramas intrebarea, cat?

Gratis! a strigat la mine, doar reprezint un ONG, nu? Chiar crezi ca ti-as putea lua bani? Aaa, dar daca tot vrei sa-mi oferi ceva, cred ca as accepta un tir de bere 🙂

Si uite asa a inceput constructia site-ului pe care il lansam astazi. Nu mai spun ca ne-a asigurat si gazduire gratis! Ba si crearea logo-ului asociatiei si a altor elemente grafice necesare in comunicare.

Speram ca aceasta imagine online sa ne ajute in promovare si sa constituie o poarta de cunoastere a ceea ce facem, pentru intreaga lume.

Tiberiu Antipa, Presedinte Asociatia T.I.B.E.R.I.U.S