Share

Ajuta un om al straziiProiectul s-a derulat in perioada 1 Februarie – 15 Aprilie 2016 si a constat in organizarea unor evenimente saptamanale, cu scopul de a oferi o masa calda oamenilor fara adapost din zona Garii de Nord, Bucuresti.

Alaturi de oameni saritori si cu suflet bun, de sponsori si parteneri, am reusit sa asiguram productia de hrana calda si sa asiguram logistica necesara distribuirii catre cei aflati in nevoi.

Poate ca gestul a nostru a fost ca o picatura intr-un ocean, dar am reusit sa aducem putina bucurie pe fetele infometate si impietrite de frig si nevoi. Nu numai ca am reusit sa dezmortim putin gerul iernii, dar am dezmortit si atmosfera, am dat oamenilor sansa de a se deschide si de a ne oferi putin din povestile lor de viata, unele mai triste ca altele.

Speram sa toti cei care au participat cu sufletul, financiar, sau cu bunuri, sa ne fie alaturi si in iarna care urmeaza si sa continuam sa incalzim sufletele celor pe care societatea i-a condamnat la a-si duce traiul pe strada.

Galerie foto