Un inceput de drumEste primul proiect pilot, avand ca scop implicarea copiilor institutionalizati in activitati creative si motivante.

Ne-am propus ca beneficiarii proiectului sa invete sa confectioneze mici obiecte artizanale cu ocazia Martisorului si a Pastelui, pe care sa le comercializeze in propriul beneficiu. Astfel, cu banii obtinuti am organizat o tabara la Coltul Chililor, Zarnesti, unde copiii au invatat deprinderi utile in viata precum: prepararea hranei, spalatul hainelor, asumarea unor decizii, grija fata de aproapele tau, spiritul de echipa.

Nu in ultimul rand, avand in vedere mediul natural in care a avut loc tabara, copiii au invatat sa se adapteze la conditiile de confort redus si sa renunte la tehnologie, fie ca a fost vorba de internet sau telefonul mobil.

Eforturile noastre nu au fost in zadar, micii beneficiari ramanand cu invataminte si amintiri placute, dar si cu dorinta organizarii altor evenimente asemanatoare.

Galerie foto